2012. január 21.

Mike Shot-Kal Gimelje '82-ből 1. rész/ Mike's Shot-Kal Gimel from 82 1.st part

Sikerült lendületet vennem az elkészítésben. A képek töredékek, csak bizonyos részleteket ábrázolnak! A készlet maga elég hiányos és sok rajta a javítani való, mivel a Tamiya egy motoros verziójú tanknak szánta a nagyérdeműnek!

Finally I got in full swing making it. The pictures are only fragments, shows only certain details! The kit itself quite basic in details, got a great amount of minor faults. Tamiya's main goal was to make a RC tank!


Legjobban a páncéltestet kell megdolgoznom. A motorteret bővítettem, a fedelét is teljesen ki kellett cserélni és a felfüggesztés is sok munkát igényel.

I had the most work on the main body. I extend the engine compartment, and reconstructed the cover completely. The suspension needs some work as well.


A futógörgőket is fel kellet tuningolni, amit belülről ki kellett egészítenem, mert a teknő alatt eléggé látszik. A meghajtó kerék váltóháza még hiányos, de készül.

The road wheels needs to be detailed, that I had to complete from the inside, because it was clearly visible.



A torony és a test oldalát kivágva láthatóvá tettem a belső teret, amit referencia alapján (ami látható rajtuk) készítek.
Összességében sok időt és energiát emészt fel, de élvezetes a sok szkreccselés, mikor van ideje az embernek! :)

By cutting the sides of the body and the turret, I made the interior visible, which detailed by references.
On the whole, It consumes a great amount of time and energy, but certainly these scratching is a lot of fun! :)

Mike




1 megjegyzés: